Aluplus.dk

+45 44 84 24 44

Firmaprofil

MÅLSÆTNING

Det er vores vigtigste målsætning at give kunderne en kvalificeret og professionel rådgivning ved såvel standard som specialløsninger.
Uanset behov eller type af opgave vil vi efterkomme kundens ønske til konkurrencedygtige priser og leveringstider.
Erfarne salgskonsulenter vil fokusere på at forankre dialogen med vore eksisterende kunder for at sikre Aluplus' høje kvalitet og tilfredshed i vore leveringer og kunderelationer. 
Aluplus vil opretholde sin kontakt til møbel– og industrielle designere for at bibeholde vekselvirkningen fra at kende en designer til at blive introduceret til en producent. Dette sker gennem konferencer og seminarer.

MERE END 30 ÅRS ERFARING
 
Aluplus blev grundlagt i 1994 af Alusuisse medarbejdere. Aktiekapitalen ejes 100% af en del af medarbejderkredsen. Nogle af de nuværende medarbejdere har mere end 30 års erfaring inden for aluminiumbranchen, og de er derfor vore kunders garanti for engagement og know-how.
 
Katalysator til specielle konstruktioner.
 
De tidligere Alusuisse værker er fortsat vore hovedleverandører af aluminiumprodukter til det danske og europæiske marked, men derudover har vi en del andre leverandører, således at vi altid finder den optimale løsning på vore kunders behov, og kan tilbyde unikke aluminiumkonstruktioner.

Udvikling

I 2007 valgte vi at åbne vores egen fabrik for at kunne imødekomme et stigende behov for at kunne færdigbearbejde, montere og pakke emner for vores kunder. I dag har vi på vores fabrik i Vejle med ca. 5000 m2 under tag. Dette inkluderer Lager, Opskæring, CNC-bearbejdning, Montage og Pakkeafdeling.


Du er her: Hjem Firmaprofil

Administration

Sandholmgårdsvej 38
3460 Birkerød
Tlf: +45 44 84 24 44

Produktion

Julius Thomsensvej 3
7100 Vejle
Tlf: +45 44 84 24 44

Firmaoplysninger

A/S reg.nr. 217327
CVR/SE nr. DK17715100

 

Salgs- og leveringsbetingelser - Klik her 

Dagens Metalkurs

Totalleverandør inden for aluminiumprofiler, -plader, -bearbejdning og udviklingTjek kurserne på dagens metal hver dag, så du kan følge med i prisudviklingen.